Kedves Látogató!

Mielőtt tovább böngésznél a Hugo Szépségszalon oldalán engedd meg, hogy bemutatkozzam.Oravecz Hajnalka vagyok a Hugo Szépségszalon üzletvezetője, amikor a szalont megálmodtam, úgy képzeltem el, hogy ez egy olyan hely lesz, ahol a mai modern nő minden igénye kielégülhet legyen szó a szépségipar bármelyik területérő.

Az üzletben három fodrász székben szépülhetnek a hajak egyszerre,miközben más valaki a szempilla stylist kezei között kap igéző pillákat.Ugyanitt az aktuális trendeknek megfelelő körmök is gazdára találnak, miközben a másik szobában sminktetoválónk kezei között kap új kontúrt a megújulni vágyó vendég.

Masszőrünk sok sok év tapasztalattal várja akár a felfrissülésre, vagy fájdalom csillapításrsa vágyó vendégeket különböző masszázs technikákkal.

A szalon külön bejárattal várja a kozmetikába érkezőket, akik nem csak a hagyományos eljárásokat vehetik igénybe(pl.:arckezelés,szőrtelenítés), de a professzionális testkezelő gépek segítségével nyerhetnek élettel telibb külsőt.

Mielőtt azonban tovább lépnénk szót kell ejtenünk a lábakról is.Igaz,hogy a nyár a lábak fő időszaka, de egy mai nő ápoltsága nem szezonális kérdés tehát egész évben puha talpakon járhat az, aki hozzánk betér.

A szolgáltatásokról bővebben a további menüpontokban tájékozódhatsz.De ha a XIII kerületben akad dolgod a Victor Hugo utca 29-es szám alatt bármelyik munkatársunkkal is találkozol útmutatót kapsz, ha mást nem egy névjegykártyát biztosan.

Ami még fontos lehet, hogy szalonunkban KÉSZPÉNZZEL tudsz fizetni, illetve a nagy érdeklődésre való tekintettel SZÉPKÁRTYÁVAL történő fizetésre is van lehetőség!

Várunk szeretettel:

Hugo Szépségszalon csapata.