I. Kavitációs zsírbontás

Intsen búcsút a helyi zsírpárnáknak!

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörője, rendkívül hatékony vívmánya. A legújabb és leghatásosabb módszer, mely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja.

Kavitációs zsírbontás elmélete A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a 40 kHz frekvenciájú  ultrahang hullámok a zsírsejteken belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek.

Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd természetes úton távoznak a szervezetből.

Kinek ajánlott?

A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál vagy enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

A kavitációs zsírbontással a tornával és diétával lefogyhatatlan zsírpárnák kezelése is lehetséges.

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a kavitációs zsírbontás?

– Has

– Comb (külső, belső, elöl, hátul),

– Csípő

– Fenék

– Kar

A kavitációs kezelés az alábbi problémákra jelenthet megoldást:

– Helyi zsírbontásra

– Kerületcsökkentésre

– Narancsbőr kezelésére

Kezelés ajánlott időtartama:

Egy kúra átlagosan 6-12 kezelésből áll. A kavitációs zsírbontás heti 1-2 alkalommal történhet. Alkalmanként max. 40 perc, mivel erősen igénybe veheti a vendég szervezetét. Ez problémától függően 1 vagy 2 területre elegendő.

A kezelés időtartama alatt kötelező napi 2-3 liter folyadék (víz, zöldséglé, gyógytea) elfogyasztása!

A kezelés időtartama alatt ajánlott:

A kezelést követően nyirokkeringést serkentő tevékenység (mozgás, masszázs, infraszauna), mely segíti a feloldott zsírsejtek, méreganyagok gyors kiürülését. Így pl. különösen ajánlott napi 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet.

A kezelés időtartama alatt zsír- és szénhidrát csökkentett diéta betartása (pl. mediterrán diéta) javasolt.

Kavitációs zsírbontás előnyei:

A kavitációs zsírbontásnak nincsenek káros mellékhatásai.

Nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A kavitációs kezelés vége után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

A kavitációs zsírbontás előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen összezúzódnak, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartóbb.

II. Tripoláris rádiófrekvenciás feszesítő, cellulitisz kezelő, zsírbontó testkezelés

A rádiófrekvenciás kezelés elmélete A tripoláris rádiófrekvencia nem más, mint a 3 elektróda (pólus) között áramló elektromágneses hullám, mely

hatékonyan képes kezelni a felületi zsírréteget, miközben látványosan feszesíti a bőrt és a kötőszövetet is. Az eljárás a bőr elektromos ellenállása révén fejti ki a hatását. A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus

hatására hő termelődik, mely felmelegíti a kötőszövetet és a zsírszövetet. A tripoláris rádiófrekvencia által kifejtett hő a zsír konzisztenciáját megváltoztatja, elfolyósítja, miközben a sejtmembrán áteresztővé válik. A

cseppfolyósodott zsír a sejtfalon keresztül távozik. A zsír és méreganyagok ezt követően a nyirokkeringésbe kerülnek és elszállítódnak, végül pedig a kiválasztó szervrendszer segítségével kiürülnek a szervezetből.

A tripoláris rádiófrekvenciás hő másik figyelemreméltó hatása a kötőszövetet érinti. A magas hőmérséklet azonnali, rögtön látható hatása, hogy a kollagén rostokat összehúzza, így feszesebbé válik a bőr. (A kollagén

rostok felelnek a bőr tartásáért, idővel csökken a számuk és a minőségük is romlik.) A kezelés hatására jól láthatóan feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr. A cellulit (narancsbőr) csökken, mivel a bőrréteg alatti

megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és utat engednek a keringési rendszernek, hogy a salakanyagok is kiürülhessenek.

Ugyanakkor a hő hatására élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés.

Kinek ajánlott?

A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltüntetésére, a test bőrének feszesítésére, a petyhüdt bőr felszámolására.

A rádiófrekvencia a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni.

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a rádiófrekvenciás kezelés?

– Has

– Comb (külső, belső, elöl, hátul),

– Csípő

– Fenék

– Kar

A kezelés jótékony hatásai:

– Narancsbőr csökkentése

– Bőrfeszesítés

– Zsírpárnák csökkentése

– Méregtelenítés

Kezelés ajánlott időtartama:

Egy kúra átlagosan 6-12 kezelésből áll. Heti 2 kezelés, alkalmanként 25-40 perc. Az elért eredmény megtartása érdekében 4-8 hetente javasolt fenntartó kezeléseket is végezni.

III. Lipolézeres zsírbontás

Intenzív zsírbontásra, karcsúsításra, alakformálásra, cellulit csökkentésre, anyagcsere serkentésre, bőrfeszesítésre kiválóan alkalmas módszer.

A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori, de nagyon eredményes kezelési periódus.

Ideális a bőr alatti puha zsír lebontására.

A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt kb. 40-60 g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriának felel meg.

A lipolézeres technológiáról

A lipolézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában. Az amerikai FDA (Food

and Drug Administration) által elismert technológia. A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 650 nm-es lézerrel rombolja le a mélyen lévő zsírsejteket, felszakítja a sejtmembránt, a zsírt trigliceriddé alakítja, mely távozik a testből. A lézer hő stimulálja a bőr alatti szövetek kollagén és elasztikus rostjainak hiperpláziáját, rugalmasabbá és

feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet.

A fájdalmas beavatkozásokkal ellentétben, a lipolézer energiája biztonságosan, fájdalommentesen szivárog a bőrbe és ott megcélozza a speciális adipóz (zsír) sejteket. A lipolézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, így azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint (melyeket gyakran trigliceridekként emlegetnek) bocsátanak ki. Ezt a három összetevőt kibocsátva a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél. A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt.

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a lipolézeres zsírbontás?

– Has

– Comb (külső, belső, elöl, hátul),

– Csípő

– Fenék

– Kar

A kezelés jótékony hatásai:

– Zsírpárnák csökkentése

– Testtájak kerületcsökkentése

– Narancsbőr csökkentése

– Bőrfeszesítés

A kezelést kiegészítő diétával (pl. mediterrán diéta) és mozgással többszörösére nőhetnek az eredmények.

Lipolézeres zsírbontás előnyei:

Gyors, eredményes

Nincsenek káros mellékhatásai

Nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő

A lipolézeres kezelés vége után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Kezelés ajánlott időtartama:

Egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll, heti 2-3 alkalommal, alkalmanként 30 perc.

A Kavitációs zsírbontó, Tripoláris Rádiófrekvenciás, Lipolézeres zsírbontó

kezelések NEM végezhetők az alábbi esetekben:

  – Daganatos betegség

  – Immunbetegség

  – Keringési rendellenesség

  – Hormonális betegség (pajzsmirigy rendellenesség)

  – Anyagcsere zavarok (máj- vagy vesebetegség)

  – Súlyos hastáji rendellenességek (pl. gyomorfekély, nyombélfekély)

  – Véralvadásgátlók szedése

  – Nem kezelt magas vérnyomás, cukorbetegség

  – Beültetett elektromágneses készülék (pacemaker)

  – Fémimplantátum

  – Legyengült szervezet, lázas állapot

  – Terhesség, szoptatás

  – Bőrbetegség a kezelt területen

  – Fényérzékenységet okozó anyagok használata