Brasil Cacau

A haj túlnyomó részben, közel 90%-ban egy speciális fehérjéből, a keratinból áll. Azt már régóta tudjuk, hogy a haj különféle megbetegedéseit, töredezettségét, sérülékenységét lehet keratinos készítményekkel kezelni. Amit viszont kevesebben tudnak, hogy a haj egyenességét vagy éppen göndörségét is befolyásolja a keratin.

Van azonban arra is lehetőség, hogy göndörödő vagy hullámos hajból úgy varázsoljunk szögegyenest, hogy közben helyreállítjuk a szerkezeti hibáit, ráadásul ez a módszer tartós és ellenáll a párásodásnak is. A megoldás a keratinos hajegyenesítés. Ha keratinból épül a hajszerkezet, s ez is határozza meg, hogy egyenes lesz-e, szinte adja magát, hogy megpróbáljunk keratinnal kiegyenesíteni hullámos hajakat. A módszer pedig működik! Három hónapig tartós hatású, és még a nedvességtől való visszagöndörödéstől sem kell tartani.

Hajad úgy lesz teljesen egyenes, hogy közben újraéled, rugalmas és fénytól ragyogóvá válik.

Kinek ajánlott?

Azoknak, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk.

A keratinos / Brasil Cacau-s hajegyenesítés ára a haj hosszától és sűrűségétől és az aktuális állapotától függ.  A kb. 3-4 órás kezelés.